Duurzaam groeien

Simpelweg aandacht besteden aan jezelf, zonder afleiding van onnatuurlijke prikkels. Persoonlijk groeien in wat je wilt, wat er speelt, wat er is en dan te gaan doen wat bij jou past. Dat klinkt fijn, toch?

Met metaforen en beelden uit de natuur als inspiratie, zijn ze tegelijk een spiegel voor jouw (onbewuste) gevoelens. Je zult je obstakels en blokkades herkennen en jouw talenten en kwaliteiten inzetten om je wensen en doelen te bereiken. Alles in jouw eigen tempo en in de rust en ruimte van de natuur.

Natuurcoaching heeft veel voordelen. De natuurlijke omgeving helpt je om rustig te worden in je hoofd, te voelen wat er speelt en wat je echt wilt én wandelen brengt je lichaam en je geest in beweging. Dat in combinatie met mijn coachende begeleiding helpt je tot duurzame inzichten te komen.

De antwoorden op jouw vragen zit in jou, alleen is de verbinding even weg. En daar help ik je graag mee verder.

Diverse opties

Mijn aanbod is voor zowel particulieren als bedrijven.

Geef jezelf een positieve boost! Weten wat er nu speelt en waar je kunt groeien. En (her)ontdek jouw kwaliteiten
en hoe je die beter kunt inzetten in je dagelijks leven.

Dé groepsactiviteit waar persoonlijke ontwikkeling, natuur en fotografie samenkomen.

Het traject waar je wensen benoemt, inzichten krijgt en stappen maakt in datgene waar jij verandering wilt.

Reflectie en Inspiratie Natuurwandeling als onderdeel van personeelsbeleid, om mentale gezondheid te bevorderen.

Kwaliteitswaarborg

Mijn basisvoorwaarden:  

  • Alles wat gedeeld wordt blijft in vertrouwen.  

  • Als coach breng ik helderheid en structuur in het gesprek, vraag je nieuwe perspectieven te onderzoeken en begeleid ik jou in het komen tot inzichten die tot jouw eigen antwoorden leiden. Ik geef geen advies, tips of antwoorden.

  • Een veilig gevoel is essentieel voor goede coachsessies. Ik zorg voor een veilige plek in de natuur en voor een rustige sfeer, een scherp oog en een luisterend oor.

Mijn ontwikkeling als coach: 

  • Door intervisie en supervisie met andere coaches, bespreek en beoefen ik bestaande en nieuwe werkvormen en leg mijn manier van werken ter visie van collega’s. Uiteraard wordt alles anoniem besproken.

  • Via bijscholing en nascholing bij o.a. NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en Innersteps – School voor Natuurcoaching, zorg ik dat ik mij blijf verdiepen en ontwikkelen.