Groei en Bloei

Coachtraject in met de natuur

De kracht van verbondenheid

Wil je weer balans je in leven? Loop je vast, privé of zakelijk? Zou je beter voor jezelf willen zorgen, alleen weet je niet goed hoe? Deze of andere vragen onderzoeken we samen en in jouw tempo tijdens dit coachingstraject. In de stilte en ruimte van het bos.

Met krachtige werkvormen, metaforen uit de natuur en gerichte vragen van mij, help ik je tot duurzame inzichten te komen. Daarna begeleid ik je om die inzichten om te zetten naar vervulling van jouw wens of verlangen. Met prachtige resultaten. Heel concreet en heel aards.

Groei en Bloei in 5 stappen

In ongeveer 3 maanden zet je concrete stappen in je persoonlijke ontwikkeling. In de heldere opbouw van 5 sessies van 2 uur neem ik je stap voor stap mee:

  • Verkennen: hoe gaat het nu met je?

  • Verdiepen: wat wil je anders?

  • Veranderen: wat houd je tegen?

  • Vertrouwen: welke unieke kwaliteiten heb je en hoe zet je die in?

  • Verantwoordelijkheid: wat is jouw stappenplan?

Investering

Particulier: € 1.450,-

Zakelijk:

Voor meer informatie over natuurcoaching op maat kun je contact opnemen

Benodigdheden

  • Wandelschoenen die vies mogen worden
  • Kleding passend bij de weersomstandigheden
  • Eventueel een notitieboekje voor jezelf

Lokatie en tijden

“Het traject vond ik verrassend positief! Vaak heb ik geen zin om over dingen waar ik tegenaan loop na te denken. Juist door de structuur en voortgang van de sessies is er geen ontkomen aan en geen weg terug.”

“Ik vond het traject super fijn! Veel fijner en natuurlijker dan een normale psycholoog of therapeut. Ik geloof dat de natuur zoveel extra’s doet voor je gemoedstoestand, dit merkte ik ook echt. Na elke sessie voelde ik me lekker in mijn vel.”

“Mijn vooraf gestelde doel is voor een groot deel bereikt. De laatste stappen kan ik zelf zetten met het stappenplan. De sessies hebben mij veel gebracht. Door de goede vragen van Marjolein wist ik stappen te zetten om naar ontspanning te komen. Hierdoor is mijn leven veel meer in balans. Het heeft mij ook veel inzichten gegeven, deze had ik nodig om bepaalde patronen te doorbreken.”

Meer ervaringen van cliënten

Heb je interesse of vragen?