Zien en Zijn

Natuurworkshop

Intuïtieve Fotografie

Zie de natuur, zie jezelf, zie de ander

Wandel je wel eens buiten in de natuur, in gedachten over wat je nog allemaal moet doen, de druk voelend over wat je denkt dat jijzelf en anderen allemaal van je verwachten en je je afvraagt hoe je je nu écht voelt? En je dan thuis komt met nog steeds een hoofd vol gedachten en een gespannen lijf?

Stel dat je diezelfde wandeling opnieuw zou doen, met volle aandacht voor jezelf, met al je zintuigen geopend waardoor je je bewust bent van jezelf en je omgeving. Hoe zou je je na déze wandeling voelen? Zul je verschil merken; rustiger in je hoofd en lijf, alerter op jezelf en je omgeving en blijer door de natuur om je heen?

Fotografie is een mooi middel om te leren met meer focus en vanuit andere perspectieven te zien! Een manier om er achter te komen hoe je gewoonlijk naar de dingen kijkt en te leren op een vernieuwende manier te kijken, geeft veel inzichten over jezelf én over de ander!

Zien en Zijn workshop

Dé groepsactiviteit waar persoonlijke ontwikkeling, natuur en fotografie samen komen!

In de rust en ruimte van het bos ga je aan de hand van diverse foto-opdrachten jouw (soms nog onbewuste) gevoel en kwaliteiten in beeld brengen. Open, nieuwsgierig en intuïtief, vanuit verschillende perspectieven en op jouw eigen-wijze.
We bespreken de resultaten en de individuele processen op een uitgebreide manier met elkaar. Het zal je veel leren over jezelf en over elkaar.

En je hoeft geen geoefend fotograaf te zijn. Gebruik je camera of mobiel, alles is goed!

  • Groepsgrootte: minimaal 2 en maximaal 6 personen
    Leuk als vriendenactiviteit of teamuitje!

  • Ik zorg voor koffie/thee en een gezonde snack!

  • Duur: 3 uur, exclusief reistijd

Investering

Particulier: € 400,- per groep

Zakelijk

Voor meer informatie over deze workshop, bv tijdens een retraite, kun je contact opnemen

 

Benodigdheden

  • Mobiele telefoon met camera of fototoestel
  • Wandelschoenen die vies mogen worden
  • Kleding passend bij de weersomstandigheden
  • Eventueel notitieboekje voor jezelf

Lokatie en tijden

“Door nu te zien in plaats van te kijken vallen mij zoveel meer details en bijzonderheden in de natuur op. Vooral inzicht krijgen in de manier waarop ik naar dingen kijk en nieuwe perspectieven ervaren, zijn waardevol in mijn privé en mijn zakelijk leven!”

“Ik vond het een onvergetelijke ervaring. De combinatie met de natuur en de creatieve opdrachten hielpen mij echt stappen vooruit te maken.”

“Deze natuurworkshop heeft mij mooie inzichten gegeven. De mooie natuurfoto’s die we tijdens de workshop maakten, herinneren me hier elke dag aan om zo de juiste keuzes te maken.”

Meer ervaringen van cliënten

Heb je interesse of vragen?