Reviews

Betere inzichten en focus.

Mooi en verhelderend om te zien hoe je dingen uit de natuur kunt gebruiken als symbool voor zaken die op dit moment in je leven spelen. Marjolein is een zeer empathische, open, rustige en creatieve vrouw. Wandelen in de bossen met haar is een perfecte manier om te vertragen en meer in je lichaam te komen, om zo weer betere inzichten en focus te krijgen.

Lisa, 34 jaar

Arts bij UWV

Enorme persoonlijke ontwikkeling!

Ik ben Marjolein heel dankbaar. Door de sessies heb ik een enorme persoonlijke ontwikkeling gemaakt! Ik heb in een korte tijd veel over mijzelf geleerd, kan eindelijk een ontspannen leven leiden en daarnaast heb ik tools gehad om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Eveline, 35 jaar

Concrete handvatten om zelf verder te groeien.

Marjolein is in staat om binnen no time de angel uit je persoonlijke leven te halen en deze te formuleren tot een centrale wens. Met enkele handvatten uit de natuur word je vervolgens gestimuleerd om hiermee aan de slag te gaan. De natuurlijke omgeving zorgt voor een pure geest, waardoor je heel intuïtief te werk kunt gaan. Bovendien blijft zo’n wandeling je veel langer bij dan een klinisch gesprek in een kil kantoortje. De concrete handvatten na de laatste sessie zorgen ervoor dat je zelf verder kunt groeien/bloeien. Ik zou het coaching traject dan ook van harte aanbevelen.

Menno, 40 jaar

Empowered na elke sessie!

Een ontzettend mooie en fijne ervaring is het geweest. Ik voelde me heel erg op mijn gemak, iets wat ik nooit heb gevoeld bij psychologen of therapeuten in de GGZ. Het voelt alsof je praat met een goede vriendin, maar met de juiste afstand. Marjolein is onbevooroordeeld, oprecht geïnteresseerd, stelt de juiste vragen en luistert écht. Het fijnste was dat je ook samen kon lachen. Gesprekken verliepen heel natuurlijk en ik had het gevoel dat ik alles kon vertellen zonder enig oordeel. Na elke sessie voelde ik mij empowered, ik kreeg er een boost van. Ik merkte dat de omgeving van natuur mij heel veel goeds deed. Ik werd rustig in mijn hoofd, mede dankzij de meditatie die je vooraf doet. Ik kon weer even gronden. Achteraf heb ik heel veel tools en empowerment verkregen wat ik nu nog steeds merk. Ik ben een stuk zelfverzekerder en durf goede eigenschappen van mezelf op te noemen waar ik eerst nooit over nadacht. Marjolein heeft mij een nieuwe richting in geduwd die uit mezelf voortleeft. Een richting met structuur, wilskracht, vastberadenheid, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen. Bedankt!

Levi, 22 jaar

Supervisor bij LUSH
error: Content is protected !!