Balans in Beeld

Reflectie en Inspiratie Natuurwandeling

Natuur – Reflectie – Inspiratie

Ben jij als manager / werkgever ook blij met ijverige werknemers? En weet je voldoende hoe efficiënt hun energieverbruik is, hun balans? Als onderdeel van het personeelsbeleid kun je de medewerkers de mogelijkheid geven om een 3 uur durende wandeling in te boeken.

Waar ik ieder individu graag mee help is inzichten en inspiratie op te doen die hen helpt om hun leven in balans te houden of te brengen. Ik zal hen vragen naar hun eigen gevoel en gedrag, naar eigen patronen en naar hun eigen balans of disbalans. Wat ze daarmee willen, is natuurlijk geheel aan hen.

De wandeling

Even helemaal vrij van actielijsten en appjes, en terug naar de basis. In een natuurlijke omgeving kom je tot rust en kan je stil zijn. Mag je stil zijn. En dat helpt om goed te luisteren. Naar de natuur, en met name naar jezelf. Het is jouw wandeling, en ik loop graag met je mee. In jouw tempo en in een ontspannen sfeer. Ik zal jou vragen om je ogen en oren te openen; je wijzen op de prachtige details om ons heen; en je inzicht geven in de vele symbolen uit de natuur. Net zoals de natuur continu in beweging is en altijd weer terugkeert naar haar natuurlijke balans! Dit leidt van nature tot reflectie en inspiratie.

Investering

Voor een offerte op maat kun je contact opnemen

Benodigdheden

  • Wandelschoenen die vies mogen worden
  • Kleding passend bij de weersomstandigheden
  • Eventueel een notitieboekje voor jezelf

Lokatie en tijden

Ervaringen

“Heel erg bedankt voor de kans om dit te doen. Marjolein is een fijn persoon en heeft een prettige energie om bij te zijn. En ze heeft me heel veel rust gegeven op dat moment, had het later ook nog steeds in me. Heel fijn om me te kunnen uiten onder begeleiding.”

“Mooi om binnen een paar stappen tot rust te komen aan de hand van de oefeningen van Marjolein. Ze geeft de rust, ruimte en veiligheid die nodig is om even stil te staan bij wie je bent en waar je staat in het leven. Met de juiste vragen om tot de kern te komen en tussendoor voldoende ruimte om te genieten van de herfstkleuren en de mooie doorkijkjes in het bos.”

“De wandeling in de natuur met Marjolein was erg leuk en leerzaam. Ik heb zelf nu meer concrete acties voor iets meer balans en rust, bijvoorbeeld voor de werkdruk van de vele opdrachten-stroom. Soms oordeel ik zelf ook veel te snel. Ik sta zeker niet vaak stil om even goed om mij heen te kijken, dat ga ik zeker meer doen! Ik heb erg rustig leren lopen en beter kijken naar de natuur. Ook deze blijft in beweging, ik ook.”

“De wandeling met Marjolein triggert je om weer even een moment te nemen om te kijken hoe je in het leven staat, zowel privé als werk gerelateerd. Veel weet je wel maar altijd goed om te doen. Marjolein is hierin een fijne gesprekspartner, door gerichte vragen en opdrachten krijg je een goed beeld waar je staat. Kortom wandelen met Marjolein geeft je op een ontspannen manier midden in de natuur een moment voor reflectie en inkijk in jezelf. Een aanrader voor iedereen.”

Meer ervaringen van cliënten

Heb je interesse of vragen?