Maak en Raak

Coachsessie in en met de natuur

(Her)ontdek jouw kwaliteiten

Zijn wie jij van nature bent en doen wat jij graag wilt!

Wat voor jou een vanzelfsprekende eigenschap lijkt, kan door anderen als één van jouw unieke kwaliteiten worden gezien. Het gaat hier over jouw kernkwaliteiten. Dus iets anders dan competenties, een meetlat waar je soms langs wordt gelegd.

Kernkwaliteiten zijn unieke kwaliteiten die je vanaf je geboorte al in je hebt, zijn puur, gaan je makkelijk af, voelen heel vertrouwd en vaak heel normaal. Ze zijn de basis van jouw talenten die je hebt ontwikkeld of nog gaat ontwikkelen.

In deze sessie krijg je een helder beeld welke kwaliteiten dit zijn en hoe je die (nog) beter kunt gebruiken. Weer aandacht geven aan jouw kernkwaliteiten geeft voldoening, meer levensvreugde en een krachtige energie!

Maak en Raak in de praktijk

In deze 2 uur durende sessie gaan we samen op pad en wandelen in een rustig tempo door het bos. We starten met een wandelmeditatie om je hoofd leeg en rustig te maken en meer in het hier en nu te zijn. Een prettige manier om vanuit een gehaaste omgeving en een vol hoofd vrij snel in een ontspannen modus te komen en om op een natuurlijke manier van je hoofd naar je (onbewuste) gevoel te gaan. Aan de hand van metaforen uit de natuur en mijn gerichte vragen (her)ontdekken we jouw unieke kwaliteiten.

Vanuit rust en ontspanning begeleid ik je in het vinden van nieuwe, duurzame inzichten en veranderingen!

  • Onderzoeken: welke unieke kwaliteiten heb je en hoe zet je die in?

  • Actie ondernemen: wat is jouw stappenplan om ze meer te gebruiken?

  • Duur van de sessie: 2 uur

Investering

Particulier: € 290,-

Zakelijk:

Voor meer informatie over natuurcoaching op maat kun je contact opnemen

Benodigdheden

  • Wandelschoenen die vies mogen worden
  • Kleding passend bij de weersomstandigheden
  • Eventueel notitieboekje voor jezelf

Lokatie en tijden

“Door het inzetten van mijn kwaliteiten en het reflecteren door stil te staan,
kan ik verder groeien in mijn wens naar een ontspannen leven.”

“Ik ben trots dat ik tijd en ruimte in mijzelf heb geïnvesteerd en daarmee heb durven kiezen voor mezelf. Door mijn kernkwaliteiten weer te zien, kwamen inzichten om die meer te gebruiken als vanzelf. Iets waar ik normaal nooit bij stilsta. Ik heb hierdoor echt een boost gekregen!”

“De natuurcoaching van Rubens Perspectief heb ik op Ibiza mogen ervaren. Deze vorm van coaching is vooral bijzonder doordat je bewuster naar je directe (natuur)omgeving kijkt. Hetgeen ik extra bijzonder vind, is dat meerdere personen dezelfde weg als jij bewandelen, maar een ieder iets anders opmerkt. Met de opdrachten die Marjolein je meegeeft, komen bepaalde inzichten nog beter aan het oppervlak. De natuur laat jou dingen opmerken die jij op dat moment nodig hebt om bepaalde elementen helder te krijgen. In mijn optiek de meest pure (en een natuurlijke) manier om tot inzichten te komen. Voor mij was het een fijne ervaring met een net zo’n fijne begeleiding.”

Meer ervaringen van cliënten

Heb je interesse of vragen?