Opladen

Positive Vibes

Wist je dat als je een boom aanraakt je je beter gaat voelen omdat het onze negatieve energie weghaalt?

De verklaring is totaal niet zweverig. Het is een puur natuurkundig fenomeen! Ik leg je graag uit hoe dat zit. Alles op onze aarde bestaat uit energie, heeft een bepaalde trillingsfrequentie en vibreert zo op verschillende hoogtes; het water, de lucht, de moleculen en zelfs harde voorwerpen zoals steen. En de mens vibreert dus ook. Verschillende vibraties kunnen ons gedrag beïnvloeden. Denk maar eens aan iemand met heel positieve of juist heel negatieve vibes die je oppikt en overneemt. 
Bomen en planten hebben ook vibraties. Alleen al door in de buurt te zijn van een boom, en helemaal door het aan te raken, geeft de boom een bepaalde trilfrequentie door. Omdat het menselijk lichaam voor 70% uit water bestaat, neemt je lichaam de vibraties van de boom, die voor 30 tot 70% uit water bestaat, over als je hem aanraakt. Deze vibrationele eigenschappen kunnen onze negatieve vibraties weer natuurlijk / positief maken. En dat maakt dat wij ons weer beter zullen voelen. 

Klinkt het ongeloofwaardig? Probeer het maar eens een kwartiertje! 
Je kunt je hand tegen een boom houden, de boom een dikke hug geven, of er met je rug tegenaan gaan zitten. Vind je dit ongemakkelijk? 
Dan is een wandeling in de frisse boslucht ook al heel goed voor je weerstand en energie. Dit komt door het inademen van de natuurlijke biodiversiteit van negatief geladen ionen, goede bacteriën en essentiële plantaardige oliën.

Je gaat letterlijk ontladen en opgeladen naar huis!