Hoe is het met mij?

Vraag-je

Hoe gaat het eigenlijk écht met mij? 

Vraag je jezelf dat vaak genoeg af? Of staat jouw zelfzorg onderaan op je to-do lijst? 

In mijn werk kom ik vaak mensen tegen die hier mee te maken hebben, of beter gezegd tegen aanlopen. Cliënten die inzien dat ze heel veel geven en doen voor anderen, en zelf – te vaak – aan het kortste eind trekken. Tijdens de Week van de Werkstress (15 t/m 19 november) worden werkenden en werkgevers op diverse manieren bewust gemaakt van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om serieus werk te maken van mentale kracht.

De natuur is bij uitstek een plek waar je je mentale kracht kunt versterken. Het haalt je uit je dagelijks (onrustige) leven en biedt waar je juist baat bij hebt: stilte, ruimte, energie, lucht, inspiratie. Bij natuurcoaching kom je letterlijk op adem, neem je de tijd om je bewuster te worden van je gevoel, om daarna te accepteren hoe het nou écht met je gaat, met het bijbehorend (on)gemak. Elke stap in het proces is essentieel om verder te kunnen bewegen naar autonomie om verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor jouw mentale kracht. En die gaan we in de coachingsessie uiteraard ook versterken!